Politika privatnosti

Hvala vam što koristite našu veb stranicu. U skladu sa našim posvećenjem privatnosti i zaštiti podataka, želimo da vam pružimo informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i delimo podatke putem naše veb stranice, kao i o upotrebi kolačića, posebno Google Analytics kolačića.

Prikupljanje podataka:

Pri korišćenju naše veb stranice, možemo prikupljati određene informacije o vama. Ove informacije mogu uključivati vaše ime, e-mail adresu, IP adresu, podatke o pregledaču, jeziku, vremenu pristupa i druge tehničke informacije o vašoj interakciji sa našom veb stranicom.

Upotreba podataka:

Koristimo prikupljene podatke kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo i poboljšali našu veb stranicu. Podaci se mogu koristiti za analizu poseta, praćenje trendova, administriranje veb stranice, personalizaciju sadržaja i pružanje relevantnih informacija i ponuda.

Deljenje podataka:

Vaše lične podatke nećemo deliti, prodavati, iznajmljivati ili otkrivati trećim licima bez vaše prethodne saglasnosti, osim u slučajevima kada je to neophodno radi pružanja usluga koje ste tražili ili u skladu sa zakonskim zahtevima.

Kolačići (Google Analytics):

Naša veb stranica koristi kolačiće (cookies) radi prikupljanja informacija o vašoj poseti i interakciji sa sadržajem. Ovo nam pomaže da analiziramo podatke o posetiocima, poboljšamo funkcionalnost i pružimo personalizovanije iskustvo.

Google Analytics je usluga analitike koju pruža Google Inc. Kolačići koji se koriste u okviru Google Analytics usluge prikupljaju informacije o vašoj upotrebi naše veb stranice, uključujući IP adresu. Ovi podaci se šalju i čuvaju na Google serverima u skladu sa Google-ovom politikom privatnosti. Google može prenositi ove informacije trećim licima ako je to zakonom propisano ili ako treća lica obrađuju podatke u ime Google-a.

Vaš pristanak:

Korišćenjem naše veb stranice, dajete svoj pristanak za prikupljanje, korišćenje i obradu vaših podataka u skladu sa ovom Politikom privatnosti podataka.

Vaša prava:

Imate pravo da pristupite, ispravite, obrišete ili ograničite obradu vaših podataka. Takođe, možete povući svoj pristanak u bilo kom trenutku. Da biste ostvarili ova prava ili postavili pitanja u vezi sa našom Politikom privatnosti podataka, možete nas kontaktirati putem email-a info[@]barbersgazette.com.

Molimo vas da redovno proveravate ovu Politiku privatnosti podataka, jer se može povremeno ažurirati kako bismo odražavali promene u našim praksama i zakonskim zahtevima.

Ova Politika privatnosti podataka stupila je na snagu na dan objavljivanja i primenjuje se na sve korisnike naše veb stranice.

Datum poslednjeg ažuriranja: 29.05.2023.